Her er du: Forside - Om Bjørn Hammer A/S
Om Bjørn Hammer A/S

Bjørn Hammer er underleverandør af VVS produkter til branchen, såvel egen produceret-og handelsvarer. Vi kan både levere varer med store mængder til rigtig gode priser - samt levere et stort udvalg af diverse små-stumper.

Maj 2016 Dansk distributør for Rada, UK

Rada Controls har fremtidsorienteret løsninger til til de offentlige vaske- og baderum, Med deres total-løsninger, digitale blandeventiler, elektroniske armaturer og selv-lukkende ventiler - er man sikkert en nem installation med stor holdbarhed, brugervenligt design, vandal-sikkert og stor fokus på at undgå legionella i vandet.

Januar 2021 Dansk distributør for Loggere BV, BE / NL

Loggere er en stor producent af rustfri sanitetsprodukter, der er kendetegnet med et stort program i høj kvalitet og attraktive priser, der ligeledes som  Rada henvender sig til det offentlige rum inden for toilet og bad mv.

Hos Bjørn Hammer ønsker vi ikke kun at sælge disse løsningerne. Vi vil også meget gerne udvikle og vedligeholde et tæt forhold til vores kunder og  samarbejdspartner, således at vi fra start af projektet kan bidrage med vor viden og erfaring, samt senere ved installation, vedligeholdelse og reparation.